Upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja 2024./2025. (poveznica)

Delfini – “Ja Superjunak”

Ove godine smo u odgojno-obrazovnoj skupini Delfini odlučili izdvojiti više vremena za fašničke aktivnosti. Kroz više od dva tjedna naše su aktivnosti bile isprepletene brojnim aktivnostima, igrama, pričama i pjesmama na engleskom jeziku – o klaunovima, karnevalu, kostimima i maskama. Pidžama-party, disco-party i izbor najbolje maske bili su neki od najzanimljivijih događanja u fašničkom periodu, prilikom kojih su organizirana zajednička druženja s drugim skupinama.

Sudjelovali smo na Svetonedeljskom fašniku održanom 10. veljače 2024. godine maskirani u kostime lisaca i zečica uz pjesmu Try Everything iz animiranog filma Zootopia. Djeca su bila vrlo uspješna u izvođenju koreografije i zaradila veliki pljesak publike.

Posljednji fašnički dan u vrtiću djeca naše skupine u vrtić su došla maskirana kao superjunaci. Ideje o svojim supermoćima prikazali su likovnim izražavanjem, a radove smo odlučili poslati na likovni natječaj Parka znanosti „Ja superjunak!“. Likovni rad djevojčice iz naše skupine ušao je u odabranih 20 u konkurenciji od 560 pristiglih radova iz dječjih vrtića. Izuzetno se ponosimo svojim uspjehom i veselimo se budućim sličnim izazovima.

SVG element circle_dots