Upis u program predškole u pedagoškoj godini 2023./2024. (poveznica)

DJEČJI TJEDAN

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja manifestacija Društva „Naša djeca“ koja se obilježava diljem Hrvatske u prvom tjednu mjeseca listopada. Na inicijativu društva „Naša djeca“ Dječji vrtić Slavuj također svake godine sudjeluje u aktivnosti obilježavanja Dječjeg tjedna s ciljem promicanja dječjih prava i potreba na različitim razinama, usmjeravanja pozornosti javnosti prema pravima, potrebama i mjestu djece u društvenoj zajednici kao i aktivnom sudjelovanju djece u aktivnostima lokalne zajednice.

Moto Dječjeg tjedna je lijepa izreka koja izražava odnos odraslih prema djeci: „Ljubav djeci prije svega!“ te se dodatno u javnosti ističe i poruka koja izražava glas djece: „Odrasli, imajte u vidu i naše prijedloge!“

S obzirom na epidemiološke mjere u kojima nisu preporučljiva veća okupljanja djece, a ni ulazak u vrtiće, djeca će obilježiti Dječji tjedan u svojim skupinama sa svojim odgojiteljicama.

Aktivnosti koje su se provodile u Dječjem tjednu moći ćete pogledati na virtualnoj oglasnoj ploči Padlet i našoj web- stranici u rubrici Odgojno- obrazovni rad/Aktivnosti.

 

SVG element circle_dots